Upravljanje prodajom i kupcima

Stvorite bazu odanih kupaca

Stjecanje novih kupaca važno je za uspjeh, ali jednako su važnii najbolji mogući odnosi s kupcima.

SAP Business One nudi alate koji vam pomažu da učinkovito upravljate cjelokupnim prodajnim procesom i životnimciklusom kupca - od prvog kontakta do konačne prodaje pa doposlijeprodajnih usluga i podrške.

Njegova integrirana funkcionalnost nudi cjelovit prikazpotencijalnih kupaca i stvarnih kupaca tako da bolje shvatite iodgovorite na njihove potrebe. Kao rezultat toga, potencijalnekupce možete pretvoriti u stvarne kupce, povećati promet iprofitabilnost te poboljšati zadovoljstvo kupaca.
  Upravljanje prodajom i prodajnim prilikama - pratite prilike i aktivnosti od prvog kontakta do sklapanja posla.
  Upravljanje marketinškom kampanjom - izrađujte, upravljajte i analizirajte marketinške aktivnosti.
  Upravljanje kupcima - pohranite sve ključne podatke o kupcima na jedno mjesto, sinkronizirajte i upravljajte kontaktima kupaca koji su pohranjeni u Microsoft Outlook-u.
  Upravljanje servisom - učinkovito upravljajte jamstvima i ugovorima o servisiranju, pristupite i brzo odgovorite na pozive upućene servisnoj službi.
  Izvještavanje i analiza - izradite detaljne izvještaje o svim aspektima prodajnog procesa, uključujući prognoziranje prodaje i praćenje prodajnog procesa s pomoću predložaka koji štede vrijeme.
  Angažirajte svoj prodajni tim - upravljajte vašim informacijama o prodaji u pokretu s mobilnom aplikacijom SAP Business One Sales.
0 0