Analitika i izvještavanje

Osnažite svoje ljude kako bi brže donosili pametne odluke

SAP Business One omogućuje vašim zaposlenicima da brže donose pametne i sigurne odluke obuhvaćanjem svih ključnih informacija od prodaje, kupaca, radnih postupaka i financija, što ih automatski čini dostupnima u cijeloj tvrtki. Integriranjem ovih podataka u jedan sustav umjesto u više nepovezanih tabličnih dokumenata, eliminiraju se dvostruki unosi podataka, troškovi i povezane pogreške. Upozorenja na temelju radnog postupka okidač su automatskih odgovora kada se radi o važnim poslovnim događajima, što vam omogućuje da se usredotočite na najvažnije događaje. Imate jasan uvid u rezultate vašeg poslovanja i više povjerenja u informacije koje su vam potrebe za donošenje odluka.
Zajedno s potpuno integriranim SAP Crystal Reports za SAP Business One možete izraditi nadzorne ploče i izvještaje koji omogućavaju uvid u sva područja poslovanja. Intuitivna, interaktivna funkcionalnost preciznog pretraživanja (drill down) pomaže vam da dobijete odgovore na goruća pitanja. Zaposlenici se brže mogu usredotočiti na potrebe kupaca, a voditelji mogu precizno pratiti prihode, troškove i tok novca kako bi procijenili radni učinak i poduzeli brze korektivne mjere.

Za još brži pristup informacijama, inačica SAP HANA za SAP Business One omogućuje moćnu analitiku u stvarnom vremenu, što korisnicima olakšava pretraživanje SAP Business One kako bi pronašli potrebne informacije i odmah izradili standardne ili ad hoc izvještaje.
0 0