Poslovna inteligencija

Imajte jasan uvid u svoje poslovanje uz poslovnu inteligenciju, analitiku i izvještavanje

SAP Business One nudi moćne alate za analizu i izvještavanje. Uključuje besplatnu i potpuno integriranu inačicu SAP Crystal Reports® za SAP Business One tako da možete skupiti podatke iz više izvora i izraditi pravovremene i precizne izvještaje koji se temelje na podacima iz cijele tvrtke. Integriran s Microsoft Office-om, SAP Crystal Reports omogućuje vam da odaberete razne formate izvještaja i kontrolirate pristup prikazanim informacijama.

Uz opcionalnu analitiku koju nudi SAP HANA, SAP Business One iskorištava računalnu obradu s glavnom memorijom (eng. in-memory) za analizu i izvještavanje. Imate pristup unaprijed definiranim nadzornim pločama i izvještajima u stvarnom vremenu, kao i alatima za produktivnost za podršku u donošenju odluka. Obrasce i upite možete prilagoditi specifičnim zahtjevima bez tehničke obuke. Možete i konfigurirati postavke da biste odredili tečajeve, postavili parametre odobrenja i stvorili funkcije uvoza i izvoza za internu poštu, elektroničku poštu i podatke.
  Izrada i prilagodba izvještaja - pristupite podacima iz različitih izvora, izradite nove izvještaje i prilagodite postojeće u različitim shemama s minimalnim IT troškovima.
  Interaktivna analiza - koristite standardne značajke MS Excela za izradu izvještaja i vidjet ćete svoje poslovanje iz novih perspektiva.
  Intuitivni alati - povlačenje i povezivanje, precizno pretraživanje (eng. drill down), traženje pomoći i upozorenja na temelju radnog postupka.
  Analitika i unaprijed određeni KPI (ključni pokazatelji uspješnosti) pomoći će vam da utvrdite varijancu prosječnog broja dana za isporuku, prvih pet djelatnika po rezultatima prodaje
  Poboljšajte svoje izvještaje bogatim prikazima integracijom SAP Lumira za SAP Business One.
0 0