Planiranje proizvodnje

Transparentno upravljanje inventarom i distribucija

SAP Business One nudi precizne informacije o dolaznim iodlaznim pošiljkama, inventaru i lokaciji artikala. Možetevalorizirati inventar standardnom procjenom troška,pomičnom srednjom vrijednosti, metodom FIFO i drugimmetodama; nadgledati razine zaliha i pratiti transfere ustvarnom vremenu. Možete ažurirati inventar i provjeravati dostupnost u stvarnom vremenu te upravljati standardnim ispecifičnim određivanjem cijene. Također, možete primijenitipopuste na količinu ili gotovinu i popuste za kupce te izraditi izvještaje koji otkrivaju njihov učinak.
  Upravljanje skladištem i inventarom - upravljajte inventarom koristeći različite modele za određivanje troška, održavajte matične podatke o artiklima i koristite više mjernih jedinica i jedinica za određivanje cijene.
  Upravljanje lokacijom prostora za pohranu - upravljajte zalihama u više skladišta dijeljenjem svakog skladišta u više podzona, postavite pravila raspodjele, optimizirajte premještanje zaliha i smanjite vrijeme potrebno da se one pokupe.
  Kontrola potvrda o primitku i izdavanju robe - evidentirajte potvrde o primitku i izdavanju robe, pratite lokacije zaliha i transfere, omogućite konsignaciju, izravnu dostavu robe i ostale naloge i prebrojite inventar te manje količine zaliha koje mogu biti pokazni primjer stanja.
  Planiranje proizvodnih potreba i potreba za materijalom - izradite i održavajte sastavnice na više razina, izdavajte i šaljite proizvodne naloge ručno ili retroaktivno te globalno održavajte cijene za sastavnice.
  Učinkovito izvještavanje - izradite izvještaje s pravovremenim podacima i prikažite ih u različitim formatima ili na nadzornim pločama.
0 0