Nabava i upravljanje zalihama

Optimizirajte kupnju i nabavu kako biste povećali maržu

Svaka mala tvrtka treba sustavni pristup upravljanjuprocesima nabave, od zahtjeva za ponudama dobavljačado izrade zahtjeva za nabavu i isplate dobavljačima. SAPBusiness One pomaže u upravljanju cjelokupnim ciklusom odnarudžbe do isplate, što uključuje račune, fakture, povratnicei plaćanja. Integrirani alati za izvještavanje omogućuju vamda jednostavno usporedite dobavljače i cijene kako bistedogovorili bolje poslove i prepoznali mogućnosti za uštedu.
  Nabava - izradite zahtjeve o nabavi, narudžbenice, potvrde o primitku robe, povežite dokumente o nabavi i pogledajte tragove dokumenata za revizijske svrhe i upravljajte prihodima od prodaje, dodatnim troškovima i različitim valutama.
  Upravljanje matičnim podacima - upravljajte detaljnim podacima u sučelju koje je prilagođeno korisniku, pogledajte stanje računa i analize nabave te održavajte detaljne informacije o nabavi artikala uz cjenike i porezne informacije.
  Integracija skladištenja i računovodstva - u stvarnom vremenu sinkronizirajte potvrde o primitku robe i razina zaliha u skladištu
  Obrađujte fakture obveza prema dobavljačima, otkazivanja i dobropise uz referencu narudžbenice, planirajte potrebe za materijalima i shodno tomu zakazujte nabavu
  Jednostavnije ažurno izvještavanje - izradite izvještaje s podacima u stvarnom vremenu i prikažite ih u različitim formatima izvještaja ili na nadzornim pločama.
0 0