Aplikacija

Upoznajte našu aplikaciju

Uspješno upravljajte i razvijajte vaše poslovanje

Aplikacija SAP® Business One nudi pristupačan način upravljanja vašim cjelokupnim poslovanjem - odračunovodstva i financija, nabave, inventara, prodaje, odnosas kupcima i vođenja projekata do radnih postupaka i ljudskihpotencijala. SAP Business One pomaže vam u optimizacijiprocesa i omogućuje vam bolji uvid u vaše poslovanje kakobiste mogli brzo djelovati i donositi odluke u skladu s podacimau stvarnom vremenu, što će vam pomoći u ostvarivanjuprofitabilnog rasta.

Jedinstven prikaz vašeg poslovanja koji će vam pomoći da sve držite pod kontrolom

Razumijemo da tvrtke poput vaše imaju velike snove i velikeciljeve. Kako vaša tvrtka raste, katkad nije jednostavno dobitijedinstvenu perspektivu onoga što se događa u bilo kojemtrenutku kada se informacije nalaze u različitim aplikacijamaili čak lokacijama. SAP Business One osmišljen je kako bise male i srednje velike tvrtke razvijale zajedno s vama.Fleksibilan je, modularan, a opet snažan te ga je lako koristitiuz sučelje koje je prilagođeno korisniku.

Cjelovito i prilagodljivo rješenje

SAP Business One jedinstveno je integrirano rješenje kojeomogućava jasan uvid u cijelo vaše poslovanje i potpunukontrolu nad svakim aspektom vaših djelatnosti. Obuhvaćasve ključne poslovne informacije kako biste im odmahmogli pristupiti i koristiti ih u cijeloj tvrtki. Za razliku odračunovodstvenih paketa i tabličnih dokumenata, isporučujeono što vam je potrebno kako biste upravljali ključnim poslovnim područjima.
SAP Business One dizajniran je da bude fleksibilan jer svako jeposlovanje drukčije. Bez obzira na to pokreće li se na lokacijiili preko tehnologije oblaka, programu SAP Business One možete pristupiti bilo kada, bilo gdje, preko bilo kojeg mobilnog uređaja. Budući da se SAP Business One može pokrenuti i naposlužiteljskoj platformi SAP HANA® i Microsoft SQL, možeteizabrati onu koja najbolje odgovara vašem poslovanju.
Osim toga, vaši ga zaposlenici mogu koristiti od prvog dana.Kako vaše poslovanje raste, SAP Business One možeteprilagoditi i proširiti kako bi odgovarao vašim potrebama kojese razvijaju.Želite li proširiti svoje poslovanje na inozemstvo? SAPBusiness One podržava 27 jezika, 42 inačice premaspecifičnim državama, isporučuje ga i podržava lokalno našaraširena mreža od preko 700 partnera SAP Business One.

Sada postoji SAP Business One koji će odgovoriti na zahtjeve vašeg poslovanja danas, sutra i u budućnosti.

Slika 63

Oblak

Sada možete pokrenuti SAP Business One Cloud uz mjesečnu naknadu za licencu, tako da vaše rješenje SAP Business One raste usporedno s vašim poslovanjem.
Slika 64

Mobilnost

Upravljajte svojim poslovanjem dok ste u pokretu i mobilizirajte svoj prodajni tim s mobilnim aplikacijama SAP Business One, tako da sve imate pod kontrolom i dostupni ste bilo kada, bilo gdje i na bilo kojem mobilnom uređaju.
Slika 65

U tvrtki

Ako želite pokrenuti svoje rješenje SAP Business One u uredu, to je isto u redu jer mi imamo rješenje za sve potrebe naših kupaca.
0 0