Примена

SAP Business One е прилагодлив на најразлични индустрии

Искористете ги обемните функционалности во индустријата, најдобрите практики и процеси вградени во SAP Business One. Како што расте вашиот бизнис, можете да го проширите SAP Business One за да одговорите на вашите специфични деловни и индустриски предизвици со комплет за развој на софтвер SAP Business One Studio или кое било од над 500 дополнителни решенија развиени од наши партнери.

0 0