UPRAVLJANJE PRODAJOM I KUPCIMA

STVORITE BAZU LOJALNIH KUPACA

Uspjeh jedne kompanije često zavisi od njene sposobnosti sticanja što većeg broja kupaca, zbog čega su dobri odnosi zaposlenih i kupaca od velike važnosti.

SAP Business One nudi alate koji Vam pomažu da efikasno upravljate cjelokupnim prodajnim procesom i naknadnom komunikacijom sa kupcem ‒ od prvog kontakta do konačne prodaje, pa sve do posleprodajnih usluga i podrške.

Integrisana funkcionalnost ove aplikacije nudi cjelovit prikaz potencijalnih i stvarnih kupaca, na taj način olakšavajući Vam razumijevanje potreba kupaca i pružanje odgovora na njih. Time se postižu višestruke prednosti: potencijalni kupci postaju stvarni kupci, povećavaju se promet i profitabilnost, kao i zadovoljstvo kupaca.

  Upravljanje prodajom i prodajnim prilikama ‒ pratite prilike i aktivnosti od prvog kontakta do sklapanja posla.
  Upravljanje marketinškom kampanjom ‒ izrađujete marketinške aktivnosti, upravljajte njima i analizirajte ih.
  Upravljanje kupcima ‒ zavedite sve ključne podatke o kupcima na jedno mesto, sinhronizujte i upravljajte kontaktima kupaca koji su zabilježeni u Microsoft Outlook-u.
  Upravljanje servisom ‒ efikasno upravljajte garancijama i ugovorima o servisiranju, brzo pristupite i odgovorite na pozive upućene servisnoj službi.
  Izvještavanje i analiza ‒ izradite detaljne izvještaje o svim aspektima prodajnog procesa, uključujući prognoziranje prodaje i praćenje prodajnog procesa pomoću prijedloga koji štede vrijeme.
  Angažujte svoj prodajni tim ‒ upravljajte informacijama o Vašoj prodaji u pokretu putem aplikacije SAP Business One Sales.
0 0