ANALITIKA I IZVJEŠTAVANJE

PodRŽITE SVOJE ZAPOSLENE U DONOŠENJU BRZIH I KVALITETNIH ODLUKA

SAP Business One omogućuje Vašim zaposlenima da brže donose pametne i sigurne odluke obuhvatanjem svih ključnih informacija ‒ o prodaji, kupcima, radnim postupcima i finansijama. Integrisanjem ovih podataka u jednu cjelinu umjesto u više tabličnih dokumenata, izbjegavaju se dvostruki unosi podataka, troškovi i povezane greške. Upozorenja na osnovu radnog postupka pokreću automatske odgovore kada se radi o važnim poslovnim događanjima, što Vam omogućava da se usredsredite na najvažnije događaje. Imate jasan uvid u rezultate Vašeg poslovanja i više povjerenja u informacije koje su Vam potrebne za donošenje odluka.

 Uz potpuno integrisani SAP Crystal Reports, za SAP Business One možete izraditi dashboarde i izvještaje koji omogućavaju uvid u sva područja poslovanja. Intuitivna, interaktivna funkcionalnost preciznog pretraživanja (engl. drill down) pomaže Vam da dobijete odgovore na najvažnija pitanja. Zaposleni se brže mogu usredsrediti na potrebe kupaca, a nadređeni mogu precizno pratiti prihode, troškove i tok novca kako bi procijenili radni učinak i preuzeli brze korektivne mjere.

 

Za još brži pristup informacijama, verzija SAP HANA za SAP Business One  omogućava moćnu analitiku u realnom vremenu, što korisnicima olakšava pretraživanje SAP Business One kako bi pronašli potrebne informacije i odmah izradili standardne ili ad hoc izvještaje.

0 0