SAP BUSINESS ONE

UPOZNAJTE SAP BUSINESS ONE

USPJEŠNO UPRAVLJAJTE I RAZVIJAJTE VAŠE POSLOVANJE

SAP® Business One nudi pristupačan način upravljanja Vašim cjelokupnim poslovanjem ‒ od računovodstva i finansija, nabavke, zaliha, prodaje, odnosa sa kupcima i vođenja projekata, do proizvodnih naloga i ljudskih resursa. SAP Business One pomaže Vam u optimizaciji procesa i omogućava bolji uvid u Vaše poslovanje kako biste mogli brzo da djelujete i donosite odluke u skladu sa podacima u realnom vremenu, što će Vam pomoći u ostvarivanju profitabilnog rasta.

JEDINSTVEN PRIKAZ POSLOVANJA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA SVE DRŽITE POD KONTROLOM

Razumijemo da kompanije imaju visoke ciljeve. Kako Vaša kompanija raste, nije uvijek lako dobiti jedinstvenu perspektivu onoga što se događa u bilo kom trenutku, naročito kada se informacije nalaze u različitim aplikacijama ili čak na različitim lokacijama. SAP Business One osmišljen je da prati Vaš rast i razvoj. Fleksibilan je, modularan, a opet snažan, pa ga je lako koristiti uz prikaz na ekranu koji je prilagođen korisniku.

KOMPLETNO I PRILAGODLJIVO RJEŠENJE

Sap Business One jedinstveno je integrisano rješenje koje omogućava jasan uvid u kompletno poslovanje i potpunu kontrolu nad svakim aspektom djelatnosti. Obuhvata sve ključne poslovne informacije kako biste im odmah mogli pristupiti i koristiti ih u cijeloj kompaniji.

SAP Business One dizajniran je da bude fleksibilan jer je svako poslovanje drugačije. Bez obzira na to da li se pokreće na lokaciji korisnika ili na cloud-u, SAP Business One-u možete pristupiti bilo kada, bilo gdje i preko bilo kog mobilnog uređaja. Budući da se SAP Business One može pokrenuti i na platformi servera SAP HANA® i Microsoft SQL, možete izabrati onu verziju koja najbolje odgovara Vašem poslovanju.

Kako Vaše poslovanje raste, SAP Business One možete prilagoditi i proširiti kako bi odgovarao Vašim potrebama koje se razvijaju. Želite li proširiti svoje poslovanje na inostranstvo? SAP Business One postoji na 28 jezika, ima 50 verzija za specifične države, mreža od preko 700 partnera vrši isporuku i podršku.

SAP BUSINESS ONE Odgovara NA ZAHTJEVE VAŠEG POSLOVANJA DANAS, SJUTRA I nadalje

Slika 89

CLOUD

Sada možete pokrenuti SAP Business One Cloud uz mjesečnu naknadu, tako da Vaše rješenje SAP Business One raste uporedo sa Vašim poslovanjem.
Slika 88

MOBILNOST

Upravljajte svojim poslovanjem dok ste u pokretu i digitalizujte svoj prodajni tim pomoću mobilnih aplikacija SAP Business One, tako da sve imate pod kontrolom i dostupni ste bilo kada, bilo gde i na bilo kom uređaju.
Slika 87

U KOMPANIJI

Omogućili smo pokretanje SAP Business One i u kancelariji, jer imamo rješenje za sve potrebe naših kupaca.
0 0