BUSINESS INTELLIGENCE UZ SAP BUSINESS ONE

IMAJTE JASAN UVID U SVOJE POSLOVANJE UZ POSLOVNU INTELIGENCIJU (BUSINESS INTELLIGENCE), ANALITIKU I IZVJEŠTAVANJE

 Sap Business One nudi moćne alate za analizu i izvještavanje. Uključuje besplatnu i potpuno integrisanu verziju SAP Crystal Reports® za SAP Business One, tako da možete sakupiti podatke iz više izvora i izraditi pravovremene i precizne izvještaje koji se temelje na podacima iz cijele kompanije. SAP Crystal Reports, sa integrisanim Microsoft Office-om, omogućuje Vam da odaberete razne formate izvještaja i kontrolišete pristup prikazanim informacijama.

 

Uz opcionu analitiku koju nudi SAP HANA, SAP Business One pruža moćan alat za analizu, pretragu podataka i izvještavanje u realnom vremenu. Imate pristup unaprijed definisanim ključnim indikatorima performansi i izvještajima u realnom vremenu, kao i alatima za podršku pri donošenju odluka. Obrasce i upite možete prilagoditi specifičnim zahtjevima bez tehničke obuke.

  Izrada i prilagođavanje izvještaja ‒ pristupite podacima iz različitih izvora, izradite nove izvještaje i prilagodite postojeće u različitim šemama s minimalnim IT troškovima.
  Interaktivna analiza ‒ koristite standardne odlike MS Excel-a za izradu izvještaja i moći ćete da sagledate svoje poslovanje iz novih perspektiva.
  Intuitivni alati ‒ omogućavaju povlačenje i povezivanje, precizno pretraživanje (engl. drill down), traženje pomoći i upozorenja na osnovu radnog postupka.
  Analitika i unaprijed određeni KPI (ključni pokazatelj uspješnosti) ‒ pomažu Vam da utvrdite odstupanja u planiranim performansama bilo kojih djelova procesa unutar kompanije.
0 0