BUSINESS INTELLIGENCE UZ SAP BUSINESS ONE

IMAJTE JASAN UVID U SVOJE POSLOVANJE UZ POSLOVNU INTELIGENCIJU (BUSINESS INTELLIGENCE), ANALITIKU I IZVEŠTAVANJE

Sap Business One nudi moćne alate za analizu i izveštavanje. Uključuje besplatnu i potpuno integrisanu verziju SAP Crystal Reports® za SAP Business One, tako da možete sakupiti podatke iz više izvora i izraditi pravovremene i precizne izveštaje koji se temelje na podacima iz cele kompanije. SAP Crystal Reports, sa integrisanim Microsoft Office-om, omogućuje Vam da odaberete razne formate izveštaja i kontrolišete pristup prikazanim informacijama.

 

Uz opcionu analitiku koju nudi SAP HANA, SAP Business One pruža moćan alat za analizu, pretragu podataka i izveštavanje u realnom vremenu. Imate pristup unapred definisanim ključnim indikatorima performansi i izveštajima u realnom vremenu, kao i alatima za podršku pri donošenju odluka. Obrasce i upite možete prilagoditi specifičnim zahtevima bez tehničke obuke.

  Izrada i prilagođavanje izveštaja ‒ pristupite podacima iz različitih izvora, izradite nove izveštaje i prilagodite postojeće u različitim šemama s minimalnim IT troškovima.
  Interaktivna analiza ‒ koristite standardne odlike MS Excel-a za izradu izveštaja i moći ćete da sagledate svoje poslovanje iz novih perspektiva.
  Intuitivni alati ‒ omogućavaju povlačenje i povezivanje, precizno pretraživanje (engl. drill down), traženje pomoći i upozorenja na temelju radnog postupka.
  Analitika i unapred određeni KPI (ključni pokazatelj uspešnosti) ‒ pomažu Vam da utvrdite odstupanja u planiranim performansama bilo kojih delova procesa unutar kompanije.
0 0