NABAVKA I UPRAVLJANJE ZALIHAMA

OPTIMIZUJTE KUPOVINU I NABAVKU KAKO BISTE OSTVARILI BOLJE POSLOVNE REZULTATE

Svakoj maloj kompaniji neophodan je sveobuhvatni pristup upravljanju procesima nabavke, od zahteva za ponudama dobavljača, do izrade zahteva za nabavku i isplate dobavljačima. SAP Business One pomaže u upravljanju celokupnim ciklusom od poručivanja do isplate, što uključuje  fakture, prijemnice i plaćanja. Integrisani alati za izveštavanje omogućavaju Vam da jednostavno uporedite dobavljače i cene kako biste dogovorili bolje poslove i prepoznali mogućnosti za uštedu.

  Nabavka ‒ izradite zahteve za nabavku, narudžbenice, potvrde o prijemu robe, povežite dokumente o nabavci i pogledajte tragove dokumenata u revizione svrhe i upravljajte prihodima od prodaje, dodatnim troškovima i različitim valutama.
  Upravljanje matičnim podacima ‒ upravljajte detaljnim podacima u interfejsu koji je prilagođen korisniku, pratite stanje računa i analize nabavke, održavajte detaljne informacije o nabavci artikala, upravljajte cenovnicima, kao i svim informacijama o poslovnim partnerima.
  Integracija skladišta i računovodstva ‒ u stvarnom vremenu sinhronizujte potvrde o prijemu robe i količini zaliha u skladištu.
  Obrada faktura ‒ regulišite obaveze prema dobavljačima, planirajte potrebe za materijalima i shodno tome realizujte nabavku.
  Jednostavnije ažurno izveštavanje ‒ izradite izveštaje s podacima u realnom vremenu i prikažite ih u različitim formatima ili u obliku dashboard-a i KPI-eva.
0 0