ANALITIKA I IZVEŠTAVANJE

OSNAŽITE SVOJE LJUDE KAKO BI BRŽE DONOSILI PAMETNE ODLUKE

SAP Business One omogućuje Vašim zaposlenima da brže donose pametne i sigurne odluke obuhvatanjem svih ključnih informacija ‒ o prodaji, kupcima, radnim postupcima i finansijama, što ih automatski čini dostupnim u celoj kompaniji. Integrisanjem ovih podataka u jednu celinu umesto u više tabličnih dokumenata, eliminišu se dvostruki unosi podataka, troškovi i povezane greške. Upozorenja na temelju radnog postupka okidač su automatskih odgovora kada se radi o važnim poslovnim događanjima, što Vam omogućava da se usredsredite na najvažnije događaje. Imate jasan uvid u rezultate Vašeg poslovanja i više poverenja u informacije koje su Vam potrebne za donošenje odluka.

Uz potpuno integrisani SAP Crystal Reports, za SAP Business One možete izraditi dashboarde dashboarde i izveštaje koji omogućavaju uvid u sva područja poslovanja. Intuitivna, interaktivna funkcionalnost preciznog pretraživanja (engl. drill down) pomaže Vam da dobijete odgovore na najvažnija pitanja. Zaposleni se brže mogu usredsrediti na potrebe kupaca, a nadređeni mogu precizno pratiti prihode, troškove i tok novca kako bi procenili radni učinak i preuzeli brze korektivne mere.

 

Za još brži pristup informacijama, verzija SAP HANA za SAP Business One  omogućava moćnu analitiku u realnomvremenu, što korisnicima olakšava pretraživanje SAP Business One kako bi pronašli potrebne informacije i odmah izradili standardne ili ad hoc izveštaje.

0 0